Termeni si conditii de utilizare

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Referinta:  Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare, republicată în MO 489 din 14.06.2018.

1. Acceptul conditiilor de folosire

http://pratilemnfurnire.com/ si http://pratiwoodveneers.com/ sunt pagini web fondate, administrate si actualizate de SC PRATI SRL.

Folosirea acestor site-uri este gratuită, sub rezerva respectării de catre vizitatori a specificațiilor întâlnite in -termeni şi condiții-.

Ca vizitator/ utilizator al site-urilor http://pratilemnfurnire.com/ si http://pratiwoodveneers.com/ ("Website-ul") şi al paginii Facebook https://www.facebook.com/pratiwoodveneers/ , sunteti de acord sa respectați aceste reguli (termeni şi condiții).

SC PRATI SRL îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment site-urile  http://pratilemnfurnire.com/ si http://pratiwoodveneers.com/  sau pagina Facebook https://www.facebook.com/pratiwoodveneers/, si poate suspenda funcționarea acestora cu sau fără o înstiințare prealabilă.

Regulile de utilizare ale site-urilor http://pratilemnfurnire.com/ si http://pratiwoodveneers.com/ şi paginii Facebook https://www.facebook.com/pratiwoodveneers/ pot fi modificate în orice moment, fara o anunțare prealabila a utilizatorilor. Intrucât aceste reguli sunt oricand accesibile pe website, vă revine responsabilitatea să le cunoasteți si să le respectați.  PRATI SRL  îşi rezervă dreptul de a stabili reguli suplimentare pentru pagina web, care vor fi considerate parte integranta a condițiilor generale de folosire a site-urilor http://pratilemnfurnire.com/ si http://pratiwoodveneers.com/.

Aceste reguli statuteaza modul de folosire de catre utilizatori a site-urilor http://pratilemnfurnire.com/ si http://pratiwoodveneers.com/ si paginii Facebook https://www.facebook.com/pratiwoodveneers/, iar eventualele probleme ce pot aparea sunt guvernate de legi aplicabile in Romania.

2. Dreptul de proprietate

Articolele (texte+imagini in cadrul carora nu se specifica altfel) publicate de PRATI SRL se află sub protecția legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (Legea nr. 8 din 14.03.1996 publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 60 din 26.03.1996). Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisă în lipsa consimțământului autorului.

Informațiile cuprinse în articolele publicate de PRATI SRL sunt protejate de legile privind drepturile de proprietate intelectuală. Vizitatorii site-urilor http://pratilemnfurnire.com/ si http://pratiwoodveneers.com/ şi ai paginii Facebook https://www.facebook.com/pratiwoodveneers/,  nu au dreptul să preia, să vandă, să reproducă, sau să distribuie materiale provenind din site-ul/blog-ul http://pratilemnfurnire.com/blog.html, fără să specifice sursa şi să aibă acordul  proprietarului site-ului  cu privire la folosirea informațiilor prezentate în site/blog. (De altfel, ne bucurăm dacă alegeți sa folosiți informațiile elaborate de noi, S.C. PRATI S.R.L.;  în felul acesta ne certificați faptul ca avem un site model, care îşi respectă vizitatorii prin conformarea la toate legile in vigoare, precum si la Regulmentul EU 2016/679 - denumit în continuare GDPR;  suntem onorați să va inspirăm sa faceți acelasi lucru)

Prin nerespectarea regulilor de mai sus, ne rezervăm dreptul de a vă refuza accesul pe website/blog/pagina Facebook.

3. Dreptul bunului simț

Utilizatorii/vizitatorii pot comenta pe acest site/blog/pagina Facebook în limita bunului simț. Nu agreăm cenzura, dar ne rezervăm dreptul de a şterge acele comentarii injurioase, sau, care aduc atingere unei alte persoane (puteti combate ideea, nu persoana). De asemenea, nu agreăm linkurile de publicitate din cadrul comentariilor. Pentru publicitate de orice fel ne puteți contacta la adresa de e-mail din pagina de Contact. Ne rezervam dreptul de a şterge toate comentariile care contin linkuri de publicitate către alte produse sau servicii.

4. Notificare de Confidentialitate

Notificare de Confidenţialitate guvernează utilizarea informaţiilor preluate de la sau furnizate de dvs. pe site. În ceea ce priveşte orice persoană a căror informaţii personale sunt furnizate de dvs. către pratilemnfurnire.com, dvs. garantaţi pratilemnfurnire.com că aţi obţinut toate acordurile necesare pentru procesarea respectivelor informaţii personale prevăzute de serviciile utilizate de dvs. şi de politica de confidenţialitate a website-urilor pratilemnfurnire.com si pratiwoodveneers.com, inclusiv transferul respectivelor date către Statele Unite sau alte ţări ale căror legi s-ar putea să nu asigure acelaşi nivel de protecţie pentru datele personale ca legile din ţara de origine a persoanei în cauză.

Acest site/blog/pagina Facebook colectează şi prelucrează date personale. Ce, cum şi în ce scop, aflați din pagina Politica de confidentialitate şi din Politica de Cookies.